Télen is egészségesen

A téli napfordulóval beköszöntött a csillagászati tél. Az Ajurveda szerint(ami 1 ősi Indiából származó gyógyítási rendszer)a tél olyan körülményeket erősít fel amelyek hajlamosítanak  a betegségekre, Ezért különösen fontos az immunrendszerünk jó erőben tartása.Ezért a következőket javaslom! Ha gyors energiára van szükséged, ne a tripla kávéhoz nyúlj, mert a túlzott koffeinbevitel terheli a mellékveséket, amelyek a.

Itt a nyár, a strand-szezon!

Most fény derül a szó szoros és átvitt értelmében is,hogy mennyi kilóval gyarapodtunk az elmúlt tél során! Lekerülnek a jótékony takarást biztosító ruhadarabok….s felszínre kerül a valóság…de elkeseredésre semmi ok,ha véletlenül nem tetszik a látvány! Pár egyszerű dolog segíthet,ha már sikerült szinte észrevétlenül elhíznunk! Változtassunk étkezési szokásainkon.Néhány apró trükkel megelőzhetők a hétköznapi „bűnbeesések”,így akár a.

Tavaszi megújulás

Tavasszal megújul a természet, újuljunk vele mi is! Teremtsünk harmóniát a testnek és léleknek! Kezdjük ezt avval,hogy reformáljuk étkezésünket. A helyes táplálkozás az elsődleges és alapvető eszköz amely meggyógyít minket. Ha ismerjük az egészséges táplálkozás alapszabályait,akkor minden más módszert is hatékonyabban tudunk alkalmazni. A helytelen táplálkozás hatására a vér savtartalma túlzott mértékűvé válik, s ez.