csillag_1

Rólunk

Nálunk a test és a lélek egyensúlyba, harmóniába kerül. Lelked melengeti a csodálatos panoráma, madárdal, tücsökciripelés, csillagfény és a holdvilág az erdő és a tó közelségében. Tested megújulása érdekében várunk gyógytornácunkon: Orfű, Bánoson ahol gyógy frissítő és relaxáló masszázst, valamint gyógy és alakformáló tornát is igénybe vehetsz, ráadásul mindezek árából 20% kedvezményt kapsz! Ha úgy érzed mostanában túl sok nehézséggel találkoztál, nem igazodsz el az élet útvesztőjében, akkor asztrológiai elemzéssel sorsod és életfeladatod feltárásában is segítünk neked! Szeretettel várunk, hogy megújulva, feltöltődve térhess haza és csaphass újra a húrok közé! Várunk sok szeretettel Erika és Gyuri

Relax-Szolgáltatások

Nálunk nem csak szállást találsz! Pihenésedet különféle relax-szolgáltatásokkal egészítheted ki, az igazi lelki és szellemi feltöltődés érdekében.

Masszázs

Masszázs

Gyógymasszázs :az ízületi és izomfájdalmak csökkentésére Sportmasszázs: izmok lazítására Frissítőmasszázs: bőr és izmok rugalmasságának megőrzésére Relaxmasszázs: stresszoldás

Gyógytorna

Gyógytorna

Gyógytorna: izületi és izomfájdalmak kezelése ,balesetek, betegségek utáni rehabilitáció. Alakformáló torna: hogy még jobban nézzél ki!!

Asztrológia

Asztrológia

Személyiség és párkapcsolati elemzés Gyermeknevelési és párválasztási tanácsadás

20% Kedvezmény Vendégeinknek

Ha nálunk foglalsz szállást, relax-szolgáltatásaink árából 20% kedvezményt adunk. Így lehet igazán teljes az orfűi nyaralásod.